HTML

offashion

Friss topikok

Címkék

Secret Santa - Karácsonyi kis titkok

2012.12.20. 21:40 Cherie

Mivel közeleg a világvége karácsony (már csak négyet kell aludni) és tanulni soha nem késő (hahha.. használjuk ki amíg ingyen tehetjük.) ezért javaslom, hogy a T. kommentelő társak osszák meg velem és egymással kis karácsonyi titkaikat, hogy mivel is teszik egyedivé, O.V. szavaival élve unorthodoxxá (jesszus ez nagyon gáz) karácsonyukat. Milyen kis szokatlan, vagy ismeretlen praktikákat alkalmaznak a karácsony  várására, hangulatosabbá tételére vagy éppen túlélésére. Kedvenc,  italok receptek, könyvek, szavajárás, képek, elfoglaltság,fantázia, filmek kari kapcsán stb. minden jöhetne, hátha más is átvenné és színesítené karcsiját.

Kezdeném én akkor egy kis vidivel, ha be tudom illeszteni:( nem sikerült ezért tessék új ablakcsiban megnyitni  ahogy soge mester taníccsa (jobb gomb kat és ott kiválasztani az új lapcsit)

https://www.youtube.com/watch?v=NKpACZVj6Ts

Szóval karácsonyhoz tartozik nekem, hogy ilyenkor egyik kedvenc fehérnemű verzióm is kapható szokott lenni, a piros és fehér (vagy esetleg piros fekete fehér kombi). Az intimissimiben idén csalódtam de az elmúlt években sikerült beszerezni egyébként egy két darabot. Ilyenem is van:

fU9rL.jpg

Irina-Shayk-photos-of-Intimissimi-lingerie-ad-2012.jpg
És hát igen nem árt egy kis szerepjáték sem, amihez korábban szintén nagyon segítséget nyújtott a márka (angyalszárnyacskák kiegészítővel), de sebaj én úgyis mikuláskács verziókat szeretem.

Szóval, ha karácsony akkor reménykedni lehet piros, piros piros fehérneműkben is, így én minden évben várom a kollekciókat. Éshát ilyentájt van VS show is, nézzük csak palvinbarbit mikulásként:)

barbara-palvin-2012-victoria-s-secret-fashion-show-inside-03.jpg

Nah jó ekkora nyalóka beszerzése (és háton viselése) nehézkes, de ne csüggedjünk, kisebb verziók is hasznosíthatók, nem is feltétlenül háton hordva:)). Ha viszont ilyen kis valódi combcsizmánk is van azt mindenképp vegyük elő ilyenkor két okból is: 1. egyébként nem nagyon tudjuk hordani, hacsaknem... 2. mikulásból - ha már kissé unalmas dominává is átváltozhatunk egy seperc alatt, de ebben az esetben ne a minimál méretű nyalóka verziót alkalmazzuk pálca helyett.

És hát ha karácsony akkor romantika párizs  versailles és fehérnemű és kastély, ajándékok, az a szoknyaaaa és a lépcső..

http://en.vidivodo.com/video/victorias-secret-merry-christmas/227812

Egyébként meg fújjuk el még a holnapi csúnya dolgos napot aztán hajrá pihi, hajrá kari!

Irina-Shayk-Intimissimi-Special-Christmas-3.jpg

Ui: Kis koreai utánérzés:

https://www.youtube.com/watch?v=X3XuC3IgMXw

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása