Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

offashion

Friss topikok

Címkék

A guminő

2012.07.24. 02:06 Dr. Frank-N-Furter

 

 
Guminő (ősi sumér, ejtsd: guminő)
 
Ha valaki esetleg nem tudná, hogy miről is van szó, szolgáljon szellemi épülésére egy rövidke idézet a Nagy Nemzetközi Erotikus Enciklopédia 4. kötetéből:
 
       „Férfiak nyugalmának megzavarására alkalmas szexuális segédeszköz,  az emberiség egyik kiemelkedő tudományos vívmánya. Sokoldalúságából adódóan sörtartónak, párnának, egyes esetekben gumimatracnak is kiválóan használható.”

 
 
Bár a továbbiakban mindennemű guminőt, gumibabát, szexbabát egyszerűen csak guminőnek fogok hívni, 3 fő csoportot különböztethetünk meg:
 
-felfújható (és leereszthető:)
-szivacsos belsejű, latexszel bevont
-szilikonból készült, bőrszerű tapintású
 
(részletek később)
 
 
Történelmi áttekintés
 
A legősibb guminő ábrázolás körülbelül 2000 évvel ezelőttre tehető, amikor egy dél-amerikai civilizáció (a mai Peru területén) létrehozta a Nazca-vonalakként ismert alkotásokat. Ezek a grafikák általában 40-45 méter hosszúak, és jellemzően állatokat, növényeket és geometriai mintákat jelenítenek meg, kivéve egy esetben. Bár hosszú napokig heves vita dúlt tudományos körökben, nemrég brit tudósok megállapították, hogy az ábrán minden kétséget kizáróan a guminő illusztrációk egy ősi, ámde felettébb művészi formája látható.
 

nazca.jpg

 
Az első fennmaradt írásos dokumentum a 12. századból származik. Anonymus, a híres történetíró Én és a guminő című munkája szakszerűen vezeti be az olvasót a gumiból készült hölgyekkel való szerelem titkaiba.
 
Bár a guminők története szinte az ókorig visszavezethető, széles körű elterjedésük csak a 20. század második felében kezdődött. A következő részben ettől az időszaktól kezdem az egyes típusok bemutatását.
 
 
Technikai ismertető
 
A kezdeti modelleket (gumi guminő) a test vonalainak kreatív értelmezése, erős vállak, kedves, barátságos arc és nagy fokú kitárulkozás jellemezték.
 

kezdetek.jpg

 
A következő típustól egyre fontosabbá vált a valósághű megjelenés. Ennek leglényegesebb elemei a kézzel festett haj és a csábító öltözék. Különleges extraként egy ízléses nyakkendő is tartozott a csomaghoz, melyet a büszke guminő tulajdonosok a mindennapjaikban is gyakran viseltek.
 

nyakkendo_1.jpg nyakkendo_2.jpg

 
Hogy még inkább kielégítsék a vásárlói igényeket, megjelentek a szilikonból készült változatok is. Ezek a babák természetes tapintásúak, és jóval nehezebbek felfújható társaiknál.

szilikon.jpg

 
A feltartóztathatatlan informatikai fejlődés a guminőket sem kerülhette el. Míg a legelső beszédchippel felszerelt típusok csak az igen és nem szavakat ismerték, a későbbi modellek már a távolról jött rokonokkal is kedélyesen elbeszélgettek.
A mozgás terén is jelentős változás történt. Az eleinte monoton mozdulatokra kihegyezett repertoár további hasznos funkciókkal bővült, így a 7. generációs szilikon alapú guminő már önállóan ment el a boltba sörért és szalonnáért.
 

beszelget.jpg sor.jpg

 
Ha egy üzlet beindul...
Egy híres gyorsétterem példájából tanulva a guminő ipar a gyerekeket is meg akarta szólítani. Kezdeti lépésként piacra dobták a gumikacsa nőt (nő gumikacsát, guminő kacsát), majd a sikereken felbuzdulva megalkottak egy egészen különleges gumibabát. Ez az egyedi bábu a mellbimbójának megharapásakor Teletubbies dalokat kezdett énekelni a gyerkőcök nagy örömére.
 

gumikacsa.jpg teletubbies.jpg

 
Mások, akik nem szeretik a szilvát, választhatták barackot. Az állatsági ombudsman közbenjárását követően pedig már a zsiráfok sem maradtak gumibábu nélkül.
 

barack.jpg zsiraf.jpg

 
A fordulat
 
Ekkor azonban a valódi nők megelégelték a gumi típusúak uralmát. Hogy visszahódítsák a férfiakat, egy fondorlatos tervvel álltak elő: fokozatosan kezdtek hasonlóvá válni ellenfeleikhez. A mozgó gumi csikorduló hangját gumicsizma hordásával, a bábuk tapintásának bizsergető érzését pedig gumikesztyű viselésével utánozták.
 

kesztyu.jpg labtyu.jpg

 
Mivel csak részben sikerült felkelteniük a férfiak figyelmét, tovább folytatták a megkezdett stratégiát. Egész testet bevonó gumi ruházatba bújtak, beszélgettek a rokonokkal, és sörért is elmentek a sarki zöldségeshez.
 

fullbody1.jpg fullbody2.jpg

 
Hosszú, kimerítő csatában végül győzedelmeskedtek a guminők felett, és a gumibabák nem kellettek többé a férfiaknak.
 

dolls.jpg

 
A tengernyi guminő azonban hamarosan új feladatot kapott. Apróbb változtatások után a NASA kilőtte őket a világűrbe, hogy végre sikeresen felvehesse a kapcsolatot a földönkívüliekkel.
 

alien.jpg

 
A Teletubbies zenétől megfosztott morcos gyerekek pedig annyi cukorkát kaptak, hogy még megenni is alig tudták :)
 

morcos.jpg cukorka.jpg

 
 
Bibliográfia:
 
 
Disclaimer:
A valóságnak a poszthoz való bármilyen hasonlósága csak a véletlen műve,
Obama szereti a szilvát, és a Teletubbies szereplők nem hallgatnak Saxobeatet. 
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: 18+

A bejegyzés trackback címe:

https://offashion.blog.hu/api/trackback/id/tr884674188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása