HTML

offashion

Friss topikok

Címkék

Hajrá magyarok ! - Indul az olimpiai tippjáték

2012.07.27. 11:15 busifa

A ma esti nyitóünnepséggel hivatalosan is kezdetét veszi a XXX. Nyári Olimpiai Játékok, amely ugyebár Londonban kerül megrendezésre, ahol ma fellobban az olimpiai láng:

 

A foci EB tippelős játékának sikerén felbuzdulva, valamint Dorothy doktornő dicsérendő felszopásának köszönhetően elindítom az olimpiai tippjátékot is, elsősorban a magyar csapat szereplésére kihegyezve.

A játékszabály a következő:

A tippeket az adott sportági eredmény táblázatbeli sorszámával vagy annak megnevezésével és a tipp közlésével (A - B - C) kommentben kérem megadni a fogadási táblában megadott határidőig, melyet kérnék szigoróan betartani ! Mindenkitől csak az első tipp érvényes, az adott eredményre módosított tippeket nem veszem figyelembe.

Ha mégsem lenne magyar résztvevője egy adott sportágnak vagy a megnevezett sportoló kizárásra jut (pl. doppingeset), akkor az a sor törlésre kerül. Minden helyesen eltalált tipp a táblában megadott pontot éri, a helytelen tippekért nem jár pontlevonás.

Természetesen a legtöbb pontot elérő játékos nyer. Hogy mit, az még maradjon titok!

Az eredménytábla itt megtalálható:

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AmYBGXe9AnkLdERTR2VOV09LcGVyaDRfM3ZJZnBKV0E#gid=0

A magyar csapat programját ide is felrakom:

http://www.mob.hu/images/MOB/London%202012/MagyarCsapatkonyv-magyarprogramok-20120716-s.pdf

Kérem, hogy figyeljetek az első napi (szombati) tippelési határidőkre, mivel jópár tippet már akkor le kell adni !

Szólj hozzá!

Címkék: olimpia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása