HTML

offashion

Friss topikok

Címkék

Finisben a foci EB - meg a tippelés

2012.06.27. 11:04 busifa

 

Drága kommentelők!

Mielőtt még petíciók hada indulna el az új poszt életrehívása miatt, ezt megelőzendő itt a finisre élesített posztocska. Aki még nem vesztette el lelkesedését a tippelési játékban való részvételtől, az nyugodtan küldheti kommentben a tippjeit (az elődöntőkre korábban küldött tippek is érvényesek persze).

A közakaratnak eleget téve a szabályokon már nem változtatunk, az X tipp kedvelők továbbra is élvezkedhetnek, ha arra számítanak, hogy mind a 90 perc, mind  a hosszabbítás utáni 120 perc elteltével döntetlenül végződik a meccs, vagyis tizenegyespárbajra számítanak, annak kimenetelétől függetlenül.

Akik nem a fentiek szerint gondolkodnak, azok a rendes játékidő végi vagy hosszabbítás esetén a 120 perc utáni győztes csapatra tegyék meg tippjüket (1 vagy 2) !

 A végleges eredménytábla  itt elérhető:

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AmYBGXe9AnkLdHEyZ1ctdG9VWGt5NXpGM2tmbUJ1QVE

 Máris folytatódhat a kommentelés!

 

Szólj hozzá!

Címkék: foci

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása