HTML

offashion

Friss topikok

Címkék

Indul a foci EB - meg a tippelés!

2012.06.07. 10:00 busifa

Először a csajok kedvéért bemutatom az EB kabalafiguráit:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akkor kezdődjön a kis tippjátékunk, a  játékszabály a következő:

A tippeket a meccs megnevezésével és a tipp közlésével (1 - X - 2) kommentben kérem megadni, az adott meccs kezdési időpontjáig. Az eredménytáblában benne van, hogy az adott meccs eltalálása  mennyi pontot ér és ott az aktuális pontszám, menetrend is követhető lesz. A kieséses szakaszban (negyeddöntő-elődöntő-döntő) is lehet X-szel tippelni, ha valaki tizenegyespárbajra számít, minden más esetben a 90 perc vagy hosszabbítás esetén a 120 perc utáni eredményt kell eltalálni. Az adott meccsre mindenkitől csak az első tipp érvényes, a további tippeket nem veszem figyelembe.

Ha valaki több nappal vagy héttel előre szeretni tippelni, azt is megteheti kommentben, csak jól gondolja meg, mert aztán nem lehet módosítani. A végső győztesre a negyeddöntők kezdéséig lehet tippet adni, viszont a saját csapatot most péntek 18 óráig lehet választani, ha  valaki a kedvenc csapata sikereiért szeretne többletpontokhoz jutni (max. 5 pont szerezhető ezért az eredménytábla szerinti bontásban).

Természetesen a legtöbb pontot összegyűjtő blogoló nyer, Hogy mit ? Választhat ő-szinte blogolónk dedikált szexi fotója vagy a saját fotóm között. Ráadás díj: 10 kg virtuális tollpihe!

Az eredménytábla (ezt majd én vezetem):

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AmYBGXe9AnkLdHEyZ1ctdG9VWGt5NXpGM2tmbUJ1QVE

Indulhat a tippelés és a saját csapat választás!

Szólj hozzá!

Címkék: foci

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása